We zien geen bakstenen maar mensen met een toekomst

Als oprichter van Agence Demanet druk ik u graag op het hart dat vastgoed mijn levenswerk is. Meer nog, het is mijn passie. Voor mij gaat er niets boven het vinden van de ideale match tussen koper en verkoper. Helaas heeft niet elke vastgoedmakelaar die nobele bedoeling. En daarom heb ik Agence Demanet uit de grond gestampt. Omdat het anders kan, omdat het anders móet.

Als bureau beloven we niet enkel een integere aanpak - we maken die ook waar. Geen gewichtige praatjes maar tastbare resultaten. Geen beloftes die we niet kunnen waarmaken. Daar zie ik persoonlijk op toe.

Een voorrecht om erbij te mogen zijn op gelukkige momenten

Eerlijkheid van begin tot einde, bij Agence Demanet is dat een evidentie. Zowel voor, tijdens als na het verkoopproces kan u op ons rekenen. Omdat we u willen bijstaan in een van uw belangrijkste levenskeuzes. Het is voor ons een voorrecht om erbij te mogen zijn tijdens uw gelukkigste momenten.

Dat u als klant onze absolute prioriteit bent, is dus allerminst een verkooppraatje. Het is het gevolg van iemand die gepassioneerd is door de wereld van vastgoed, iemand die verder kijkt dan bakstenen.

Laten we samen uw droom waarmaken,

Pieter Demanet