Kantoor

De missie van ons kantoor: uw verkoop tot een succesverhaal te maken.

Agence Demanet is de makelaar voor uw woning in Sint-Martens-Latem en omstreken. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van luxevastgoed in de regio. U kan op onze professionaliteit en onze gedrevenheid rekenen om van uw verkoop een succesverhaal te maken.

Onze persoonlijke service, totale discretie en ons uitzonderlijk netwerk garandeert u een vlotte en correcte afhandeling van uw dossier. Door de jarenlange investering in de juiste relaties en in doelgerichte marketing komt uw vastgoed in contact met de juiste kandidaten.

U kan rekenen dat uw dossier volgens de regels van de deontologie en de plichtenleer van de makelaar is opgebouwd en juridisch correct wordt afgehandeld. Een zorgeloze positieve ervaring is al wat telt!

De missie van ons kantoor: uw verkoop tot een succesverhaal te maken.

Onze diensten

Verkoop

Villa aan de leie of aan de golf?
Agence Demanet garandeert u een maximale verkoopprijs voor uw luxueus vastgoed in en rond Sint-Martens-Latem.

Vastgoed is onze passie! Wij verkopen reeds enkele jaren non-stop in dit segment. Hoeves, kastelen of riante villa’s, u kan bij ons terecht voor dit luxe-segment.
Uitzonderlijk vastgoed vraagt keer op keer het maximum van ons kunnen, een uitdaging die wij steeds graag aangaan. Met een no-nonsens advies en een ijzersterk team maken wij van elk dossier een succesverhaal.
No cure, no pay!

Indien wij toch niet tot het gewenste resultaat komen dan garanderen wij u € 0 kosten. Veiliger dan dit kan u toch niet hebben?

Verhuur

Zorgeloos verhuren.
Agence Demanet verzorgt uw verhuur van A tot Z.

Een waterdicht contract, de juiste afspraken en de ideale kandidaat. De drie pijlers die een verhuur tot een succesverhaal maken. Jaren zonder zorgen voor zowel huurder als verhuurder.

Ontzorgen is een must bij elk verhuurdossier.

Het is een voorrecht om erbij te mogen zijn op gelukkige momenten

Eerlijkheid van begin tot einde, bij Agence Demanet is dat een evidentie. Zowel voor, tijdens als na het verkoopproces kan u op ons rekenen. Omdat we u willen bijstaan in een van uw belangrijkste levenskeuzes. Het is voor ons een voorrecht om erbij te mogen zijn tijdens uw gelukkigste momenten.

Dat u als klant onze absolute prioriteit bent, is dus allerminst een verkooppraatje. Het is het gevolg van iemand die gepassioneerd is door de wereld van vastgoed, iemand die verder kijkt dan bakstenen. Laten we samen uw droom waarmaken.

Hou me op de hoogte
close pinterest