Skip to content

Verkopen in alle vertrouwen.
Exclusief vastgoed in Sint-Martens-Latem & de Leiestreek.

Project Park Lane in Sint-Martens-Latem

Ontdek Project Park Lane, een meesterwerk gecreëerd door Volus, de op maat gemaakte vastgoedontwikkelingsdivisie van de gerenommeerde Vt Invest bouwgroep. Gelegen in het charmante Sint-Martens-Latem, gekenmerkt door een uitstekende toegankelijkheid en met alle voorziening op wandelafstand behoudt u hier ten volle de connectie met het leven.  Dit hoekperceel aan de Kortrijksesteenweg, nabij de Brandstraat, biedt een strategische zichtlocatie van topklasse.  De avant-garde architectuur, een creatie van Vertongen Architecten, gecombineerd met het landschapsontwerp, definieert een nieuw niveau verfijning. Hier vindt u vier prachtig afgewerkte, hoogwaardige appartementen en twee commerciële gelijkvloerse ruimtes.  

Bekijk dit project

Gespecialiseerd in exclusief vastgoed te koop,
Agence Demanet


Gespecialiseerd in luxe vastgoed te koop in Oost-Vlaanderen kan u bij Agence Demanet steeds rekenen op het meest residentiële vastgoedaanbod. Gespecialiseerd in immo in Sint-Martens-Latem brengen wij u de mooiste villa’s te koop in Sint-Martens-Latem en de Leiestreek. Of u nu dus op zoek bent naar een huis te koop in Sint-Martens-Latem of luxueus vastgoed te koop in Deurle, u kan steeds bij ons terecht. Contacteer ons vrijblijvend of kom gerust eens langs bij ons op kantoor voor kennis te maken met onze discrete panden en vind er vast uw huis te koop in Sint-Martens-Latem dat perfect voor u past. Voor een geschikt huis te koop in Sint-Martens-Latem bent u bij Agence Demanet aan het goede adres. Neem ook alvast een kijkje online naar ons aanbod luxe villa's te koop in Sint-Martens-Latem en omgeving en vind er ook de mooiste villa te koop in Sint-Martens-Latem die helemaal aan uw wensen voldoet. Voor wie wil wonen in het groen en toch nabij de stad is een prachtige villa te koop in Sint-Martens-Latem een gedroomde opportuniteit. 

Contacteer ons

Bij Agence Demanet onderscheiden we ons op verschillende vlakken.

Blijf op de hoogte
DEMANET_PORTRETTEN_WEB_20220609_031.jpg

Agence Demanet is de makelaar voor uw woning in Sint-Martens-Latem en omstreken. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van luxevastgoed in de regio. U kan op onze professionaliteit en onze gedrevenheid rekenen om van uw verkoop een succesverhaal te maken.

Onze persoonlijke service, totale discretie en ons uitzonderlijk netwerk garandeert u een vlotte en correcte afhandeling van uw dossier.

Door de jarenlange investering in de juiste relaties en in doelgerichte marketing komt uw vastgoed in contact met de juiste kandidaten.

Pieter Demanet,

Zaakvoerder Agence Demanet

Verkopen met Agence Demanet

Nieuwsbrief

Laat uw e-mailadres na via onderstaande knop en wij brengen u op de hoogte van onze laatste nieuwe projecten.

Uitmuntende marketing

Wij zorgen voor een aantrekkelijke weergave van uw pand door onze eigen interieurstyling, het nemen van professionele foto's en het plaatsen van kwalitatieve advertenties zowel offline in high-end magazines en via online-advertising op luxevastgoedsites.

Wij staan in voor discretie en een stille verkoop

Voor een vlotte stille verkoop kan u steeds bij Agence Demanet terecht. Ons sterk cliënteel heeft geen boodschap aan veel ruchtbaarheid in zijn aankoop. Discretie is hierbij cruciaal. De ‘stille verkoop’ is het handelsmerk van ons kantoor.

100% eerlijkheid over uw mogelijke verwachtingen

Dankzij onze expertise in waardeschatting vertellen we u rechtuit of uw verwachte prijs te hoog of te laag is. Eerlijk en zonder omwegen.

Lokale kennis in de omgeving

Wij richten ons tot Sint-Martens-Latem en de Leiestreek, hier hebben wij de meeste ervaring en volgen wij de dagelijkse verkoopprijzen en evoluties.

Instagram

De waarden van Agence Demanet zijn vertrouwen, discretie en professionaliteit. Deze waarden dragen we uit in de dagelijkse werking van onze activiteiten en publicaties. 

23-6-2024-Binnenkort-te-koop-deurle.jpg
22-6-2024-Binnenkort-te-koop-deurle.jpg
20-6-2024-Binnenkort-te-koop-sint-martens-latem.jpg
19-6-2024-Binnenkort-te-koop-sint-martens-latem.jpg
18-6-2024-te-koop-bachte-maria-leerne.jpg
17-6-2024-Binnenkort-te-koop-bachte-maria-leerne.jpg