Skip to content
DEMANET_SML-HUISNAASTKANTOOR_WEB2_20230619_007.jpg

De missie van ons kantoor: uw verkoop tot een succesverhaal te maken.

Pieter Demanet startte in 2017 Agence Demanet op met een specifieke aanpak in een niche markt. Het verkopen van high-end vastgoed, dit gaat zowel van exclusieve villa’s, landhuizen, boerderijen tot lofts en uitdagende nieuwbouwprojecten in Sint-Martens-Latem en de Leiestreek.
Met een uitgebreide zakelijke achtergrond in de financiële wereld, een 100% persoonlijke en discrete aanpak en een uitzonderlijk cliënteel groeiden wij uit tot een referentie in de streek.
Met deze heldere visie en vernieuwende aanpak beschikken wij over een uitzonderlijk netwerk en up-to-date kennis van de lokale markt.

DEMANET_PORTRETTEN_FULL_20220609_031_PS.jpg

Team Agence Demanet

Agence Demanet kiest er bewust voor om met een klein team te werken zodat onze klanten echt een persoonlijke service krijgen en zodat elk dossier werkelijk discreet blijft.

Elk teamlid beschikt over dezelfde passie en gedrevenheid en oprechtheid en respect worden bij ons hoog in het vaandel gedragen. 

Op ons kantoor merkt u meteen dat er een familiale sfeer heerst en deze warmte en gezelligheid willen we graag ook naar buiten dragen. 

DEMANET_NIEUW-KANTOOR_INT_WEB_20230404_018.jpg

Ons nieuw kantoor in Sint-Martens-Latem

Met de nieuwe ligging van het kantoor, in onze eigen habitat, sluiten we nog dichter aan bij onze doelgroep.

Voor de inrichting hebben we bewust gekozen voor een atypisch kantoor met een gezellige leefruimte die huiselijkheid uitstraalt.

Dit zorgt voor een gunstige werkomgeving waarbij klanten zich comfortabel voelen bij de bespreking van hun levensprojecten. 

Voor het vinden van uw exclusieve villa te koop in Sint-Martens-Latem bent u bij Agence Demanet aan het juiste adres. Gelegen in het hart van dit pittoreske dorpje zijn wij steeds op de hoogte van de nieuwste luxe villa’s te koop in Sint-Martens-Latem

DEMANET_NIEUW-KANTOOR_INT_WEB_20230404_007.jpg
DEMANET_NIEUW-KANTOOR_INT_WEB_20230404_020.jpg

“Kortom alles met nét dat tikkeltje meer om onze klanten nog beter te kunnen bijstaan."

DEMANET_NIEUW-KANTOOR_INT_WEB_20230404_012.jpg

Onze vernieuwde huisstijl

Onze vernieuwde huisstijl, een net iets verfijnder logo en een website met iets lichtere tinten zorgen voor een perfecte weergave van onze exclusieve panden. Deze stijl past niet alleen bij ons aanbod, maar helpt u ook om snel een kijkje te nemen naar onze mooie villa's te koop in Sint-Martens-Latem of Deurle. Onze prachtige villa's te koop in Sint-Martens-Latem zijn er zeker een kijkje waard. 

DEMANET_NIEUW-KANTOOR_INT_WEB_20230404_022.jpg