Skip to content
DEMANET_OMGEVINGSFOTOS-LENTE_WEB_20230526_023.jpg

Agence Demanet zorgt voor een correcte waardebepaling van uw project.

Een juiste schatting vraagt om een grondige marktkennis, de juiste ervaring en een professionele aanpak.
Wij kennen de vastgoedmarkt in Sint-Martens-Latem en de Leiestreek op-en-top en hebben hierdoor een uitgebreid netwerk van potentiële kopers.
Wenst u graag in de nabije toekomst uw eigendom te verkopen?
Wij komen graag bij u langs voor een volledig vrijblijvende waardebepaling van uw eigendom.

DEMANET_SML_OMGEVING_WEB_20200507_028.jpg

Spelers op eigen veld

Agence Demanet kent de streek en het aanbod als geen ander. Ze vinden er steeds de mooiste eigendommen en blijven overtuigd van de vele troeven en de charme van de Leiestreek. Dat gevoel en die passie, gekoppeld aan hun vakkennis en ervaring, brengen ze deskundig over aan alle meerwaardezoekers en investeerders die graag willen leven in de bosrijke dreven, aan de golfclub of langs de oevers van de Leie.

DEMANET_DRONGEN_GAVERLANDSTRAAT_AVOND_DEEL2_FULL_20230627_029.jpg

Discreet verkopen

Voor een vlotte en stille verkoop kan u steeds bij Agence Demanet terecht. Ons sterk cliënteel heeft geen boodschap aan veel ruchtbaarheid in hun aankoop. Discretie is hierbij cruciaal. De 'stille verkoop' is het handelsmerk van ons kantoor.

PORTRET_287.jpg

Duidelijke en transparante communicatie

Tijdens het hele traject garanderen wij een permanente en transparante opvolging en communicatie. U kan erop rekenen dat uw dossier volgens de regels van de deontologie en de plichtenleer van de makelaar is opgebouwd en juridisch correct wordt afgehandeld. Een zorgeloze positieve ervaring is voor ons een must.

DEMANET_SML_VOLDERSHOF_WEB_20230411_5221.jpg

Vastgoedstyling op maat

Exclusief vastgoed vraagt om een specifieke aanpak. Samen maken wij uw eigendom verkoopklaar en zorgen wij voor de meest aantrekkelijke weergave van uw pand. Dit doen we door onze eigen vastgoedstyling in samenspraak met de klant waarbij we een huiselijke sfeer creëren en de focus leggen op eenvoud en esthetiek.  Daarnaast nemen wij professioneel beeldmateriaal met gedetailleerde fotos en video's die het plaatje compleet maken.