Architecturale villa met een bijzonder gevoel voor design

€ 1.375.000

Stijn Streuvelslaan 14 , De Pinte

  • 6 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • 325m²
  • 1430m²

Beschrijving

Architecturale villa met een bijzonder gevoel voor design

Gelegen nabij het Parkbos in De Pinte bevindt zich deze schitterende minimalistische villa met zwembad, verbouwd in 2008 door CAAN Architecten.

Achter de bescheiden voorgevel wordt u verrast door een sfeervol en afgewerkt design waar een gevoel van rust, licht en ruimte heerst.

De op maat gemaakte keuken, die is ontworpen door de Italiaanse keukenbouwer “Arclinea” beschikt over alle apparatuur alsook een geklimatiseerde wijnkast. De materialen, bestaande uit dark wood met een stainless steel bronze afwerking en een Calacatta goud generfde ebony marmeren werkblad maken deze keuken uniek. Verder geniet men ook nog van een achterliggende bijkeuken/berging.

De villa biedt u op de benedenverdieping een ruime inkomhal met apart gastentoilet en een toegang tot een bureauruimte. Verder vindt u de open leefruimte die voorzien is van een ingemaakte kastenwand met open haard. Vanuit de open keuken en leefruimte heeft u een prachtig zicht op de achterliggende tuin en het aanpalende Parkbos.
Via de trap bereikt u de eerste verdieping, deze omvat 3 slaapkamers, 1 badkamer en 2 polyvalente ruimten. De suite slaapkamer en badkamer met dubbele lavabo en bad.
Het moderne bijgebouw biedt ruimte voor 2 wagens die door een glaspartij zichtbaar zijn naar de tuin. Een aparte garage is voorzien voor fietsen/ moto’s of tuinberging alsook een bijhorende poolhouse met bar, openhaard, douche en toilet. Via de praktische zijuitgang heeft u toegang tot het overdekte terras.

Langsheen de voortuin waar zich enkele fruitbomen bevinden, komt u aan een overdekt terras waar u de hele dag door van de zon geniet.
De aangelegde achtertuin is voorzien van een verwarmd zwembad en jacuzzi.
Deze eigendom geniet een totale privacy.

De woning is volledig energiezuinig dankzij de zonnepalen, zonneboiler en het groene dak.

Deze villa biedt het perfecte evenwicht tussen luxe, rust en comfort en dit allemaal op een uitzonderlijke ligging nabij de dorpskern van De Pinte.

Deze verkoop zal gebeuren door middel van een biedingsprocedure onder gesloten omslag. De vraagprijs die in de publiciteit wordt weergegeven is een instelprijs en bijgevolg is dit een uitnodiging tot onderhandelen.

Deze instelprijs bedraagt 1.375.000,00 euro.


Het bodformulier is enkel en alleen verkrijgbaar na een begeleid bezoek met de vastgoedmakelaar op de bezoekdag van 21/05/2022.

De avond zelf van de bezoekdag 21/05/2022 dient het bod tussen 18u00 en 19u00 doorgemaild te worden naar pieter@agencedemanet.be

Geïnteresseerd?
Contacteer ons voor meer informatie

Liever eens bellen? Geen probleem!
Laat gerust uw gegevens na. Wij nemen spoedig contact met u op.

Pieter Demanet

Kaart  De Pinte  Stijn Streuvelslaan  14
Stijn Streuvelslaan 14, De Pinte
Contacteer ons